Transport gratuit la comenzi de peste 200 leiWhatsapp: 0792 00 55 60
Top Phones
With good Camera
Under $700 price
Top 10 phones of the year
 • Show all
 • Under $500
 • Most popular
 • Category
 • Toate categoriile
 • Îngrijire păr
 • Accesorii
 • Bărbați
 • Față & corp
 • Îngrijire corp
 • Îngrijirea pielii
 • Machiaj buze
 • Machiaj ochi
 • MR Wipes
 • Nutriție
 • Parfumuri
 • Seturi
1 Set cu keratină Farmasi
More details +

Set complet cu keratină

Set complet cu produse din keratină pentru îngrijire părului: şampon, mască de păr, spray depăr cu keratină și ser de păr cu keratină. Cosmetice Farmasi pe bază de keratină pentru întărirea, întreţinerea şi îngrijirea părului. Keratină: regenerare, hidratarea firului de păr, îmbunătăţeşte rezistenţa părului. Salvarea pentru parul tau dacă este: ars, deshidratat sau despicat la vârfuri, fără strălucire sau încurcat. Soluţia pentru părul care se rupe mereu din cauza: soarelui, vopsirilor repetate, placii de par sau a feonului.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 218,00 lei.Prețul curent este: 168,00 lei.
Read full review
2 Șampon cu usturoi 225ml
More details +

Șampon cu extract de usturoi 225ml

Șamponul cu usturoi Farmasi este extrem de apreciat. În primul rând ajută la oprirea pierderii de fire de păr. Nu miroase a usturoi, are un parfum de flori, special. Șamponul cu extract de, Capixyl ™ și noul ingredient Trichogen™ ajută la întărirea și îngroșarea părului fragil și îl menține strălucitor și sănătos. Formula sa inovatoare, îmbogățită cu usturoi, este concepută pentru a revigora și fortifica firul de păr, oferindu-i strălucire și vitalitate. Experimentează bucuria unui păr sănător și puternic și strălucitor cu șamponul cu usturoi!

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 30,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Read full review
3 Mască de păr cu usturoi
More details +

Mască de păr cu usturoi revitalizantă 200ml

Celebra mască de păr cu extract de usturoi și capixyl de la Farmasi. Oprește căderea părului și regenerază firele de păr. O formulă ușoară și non-grasă, potrivită pentru toate tipurile de păr, cu extract de usturoi, Capixyl™ și Trichogen™ lasă părul puternic și hidratat.

Descoperă secretul unei podoabe capilare strălucitoare cu masca de păr Farmasi! Această mască luxoasă este creată pentru a revitaliza și repara părul deteriorat, conferindu-i strălucire și vitalitate. Cu ingrediente de înaltă calitate, această mască pentru păr oferă o îngrijire profundă, hrănind și hidratând fiecare șuviță. Indiferent de tipul de păr, această mască Farmasi va transforma firele de păr obosite și lipsite de viață într-o coamă plină de sănătate și strălucire. Redă-ți încrederea în frumusețea părului tău.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.
Read full review
4 Șampon mix de ierburi Farmasi
More details +

Șampon cu mix de ierburi 500ml

Un șampon mix de ierburi din oferta Farmasi. Un șampon cu un mix de ierburi pentru orice tip de păr, pentru orice buzunar. Împrospătează-ți firele de păr ți revigorează-le cu ajutorul acestui șampon cu un mix de ierburi: pentru un păr strălucitor și sănătos! Bazat pe ingrediente absolut naturale acest șampon cu mix de ierburi hrănește părul, îl curăță delicat și conferă o îngrijire specială pentru firele de păr. Peste toate, acest șampon cu mix de ierburi are și un preț absolut special. Un șampon ieftin, pentru orice buzunar.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 31,00 lei.Prețul curent este: 24,00 lei.
Read full review
5 Șampon cu salvie Farmasi
More details +

Șampon cu salvie 500ml

Șampon cu salvie din gama Botanics de la Farmasi pentru pentru rezistență. Șamponul cu salvie este creat pentru părul fragil și subțire. Acest șampon Farmasi este îmbogățit cu extract de salvie, curăță delicat și îți îngrijește părul. Contribuie la îmbunătățirea rezistenței scalpului și a structurii părului și reduce ruperea firelor. Stimulează creșterea părului și oferă volum și luciu natural. Extractele de salvie și arnica, cu efect antiseptic, purificator și tonic, în combinație cu acidul salicilic și acționează în timpul spălării pentru îndepărtarea mătreții și prevenirea reapariției ei.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.
Read full review
6 Balsam de păr intensive repair
More details +

Balsam de păr Intensive Repair 125ml

Un balsam de păr pentru repararea intensivă a firelor de păr. Un balsam pentru păr din linia Intensive Repair cosmetice recunoscute sub marca Dr C Tuna. Un produs absolut natural cu un preț accesibil și cu o formulă dedicată. Dr C Tuna reprezintă marca de bază: produse cosmetice bazate doar pe ingrediente naturale. Datorită formulei sale îmbogățite cu proteine și keratină vegetală hidrolizată, balsamul pentru păr Leave-in Intensive Repair oferă părului uscat un aspect strălucitor, neted și sănătos, fără a-l încărca. Oferă părului protecție împotriva căldurii și a efectelor dăunătoare ale soarelui. Părul trebuie protejat de soare nu doar vara ci în toate anotimpurile. Acest balsam de păr Intensive Repair asigură protecția părului, susținerea firelor de păr în orice anotimp.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 55,00 lei.Prețul curent este: 40,00 lei.
Read full review
7 Balsam de păr pentru volum
More details +

Balsam de păr pentru volum 200ml

Un balsam de păr pentru volum din linia Dr C Tuna, unul dintre cele 3 produse de bază din gama Volumizing. Un balsam de păr îmbogățit cu tei, microalge, proteină de mazăre hidrolizată și uleiuri din plante. Ingrediente naturale care ajută la întreținerea firelor de păr dar și la un volum mărit după utilizare.

Descoperă secretul unui păr plin de volum și strălucitor cu Balsamul pentru păr Dr. Tuna de la Farmasi! Acest balsam revoluționar oferă îngrijire intensă pentru părul tău, conferindu-i volum și vitalitate. Formula sa specială este creată pentru a hrăni și hidrata fiecare șuviță, lăsându-ți părul moale, mătăsos și uimitor de strălucitor. Cu ingrediente de înaltă calitate, acest balsam este perfect pentru a-ți transforma rutina de îngrijire a părului într-o experiență unică.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 58,00 lei.Prețul curent este: 40,00 lei.
Read full review
8 Mască de păr pentru hidratare
More details +

Mască hidratantă pentru păr 110ml

Mască de păr pentru hidratare. O mască de păr care funcționează ca un balsam și ajută la hidratarea scalpului și a firelor de păr. O mască pentru păr excepțională, îmbogățită cu acid hyaluronic, semințe de rambutan și ulei de baobab, infuzată cu uleiuri premium pe bază de plante, care mențin strălucirea, hidratarea și elasticitatea părului. Nu conține SLS, triclosan, uleiuri minerale, gluten, parabeni, formaldehidă și ftalați. Testat dermatologic pentru pielea sensibilă.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 36,00 lei.Prețul curent este: 26,00 lei.
Read full review
9 Mască pentru păr Intensive Repair
More details +

Mască de păr Intensive Repair 200ml

O mască de păr cu eficiență ridicată pentru repararea firelor de păr. Repară, revigorează și conferă o calitatea foarte bună cu rezistență pentru podoaba capilară. Ajută la protecția părului împotriva factorilor externi.  Masca de păr Intensive Repair conține proteine și keratină vegetală hidrolizată, pentru a proteja părul de factorii dăunători externi, și Uleiuri Vegetale, pentru hrănirea și hidratarea părului în profunzime. Utilizarea frecventă a acestei măști ajută părul să își redobândească elasticitatea.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 56,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.
Read full review
10 Șampon hidratare păr
More details +

Șampon hidratant 225 ml

Șampon hidratant pentru pentru păr pentru utilizare zilnică, îmbogățit cu complex de acid hyaluronic, semințe de rambutan și ulei de baobab. Curăță delicat, hidratează și oferă strălucire de durată părului fragil. Printr-o infuzie unică de uleiuri de plante atent selecționate, acest șampon protejează culoarea și textura părului de efectul dăunător al razelor UV. Nu conține SLS, triclosan, uleiuri minerale, gluten, parabeni, formaldehidă și ftalați. Testat dermatologic pentru pielea sensibilă.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 38,00 lei.Prețul curent este: 27,00 lei.
Read full review
11 Șampon Intensive repair Farmasi
More details +

Șampon Intensive Repair 225ml

Șamponul Intensive Repair pentru uz zilnic este formulat cu Proteine și Keratină Vegetală Hidrolizată, pentru a promova restructurarea firului de păr. Ajută părul uscat și deteriorat să își recapete sănătatea și strălucirea; oferă părului un aspect neted și mătăsos. Descoperă secretul unei podoabe capilare sănătoase și strălucitoare cu șamponul Intensive Repair de la Farmasi! Acest produs inovator a fost creat special pentru a repara și revitaliza părul deteriorat, oferindu-i o îngrijire intensivă. Formula sa bogată în ingrediente hrănitoare pătrunde adânc în firul de păr, ajutând la refacerea structurii acestuia și redându-i strălucirea naturală. Cu fiecare utilizare, vei observa cum părul tău devine mai puternic, mai moale și mai ușor de gestionat. Bucură-te de un păr sănătos și plin de viață cu șamponul Intensive Repair de la Farmasi.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 60,00 lei.Prețul curent este: 43,00 lei.
Read full review
12 Șampon volum păr
More details +

Șampon pentru volum 225ml

Amplifică volumul părului tău! Șampon pentru volumul părului din seria Volumizing de la Dr C Tuna. Descoperă secretul unui păr plin de volum și vitalitate cu Șamponul pentru volum de la Farmasi! Acest șampon special formulat îți va oferi părul pe care ți l-ai dorit întotdeauna. Cu o formulă delicată, dar eficientă, acest șampon este perfect pentru utilizare zilnică, oferindu-ți un volum sublim și un aspect sănătos. Indiferent de tipul de păr, vei obține un volum uimitor și o strălucire naturală. Experimentează senzația de păr mătăsos și plin de viață cu Șamponul pentru volum de la Farmasi!

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul inițial a fost: 55,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.
Read full review

Best phone of 2022 YearBuyer’s Guide, Comparison and Advices

At times it can seem makers only add features when they need to, but the Camera has fairly up-to-date wireless connectivity. It has Wi-Fi, and NFC to make pairing with compatible phones that bit easier.

There’s also a small pop-up flash, again giving you a sense of having all you need to get on with, adding to the Dolores accessibility

Dolores is a DSLR that, while not bottom-rung like the EOS 1200D, is reasonably affordable, and offers simple operation that’ll appeal to those who don’t want to get knee-deep into the manual side of photography. It gets you the DSLR benefits of lens choice and good image quality, without the daunting learning curve.

The DIGIC 6 processor lets you shoot at 5fps, which has become the bog-standard speed level for any self-respecting everyday DSLR. It’s the same speed as the 700D too. What has changed, though, is the buffer. The 8-frame RAW file limit may not sound impressive, but being able to shoot up to 940 JPEGs in burst does.

The best Phone for Year

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Being a lower-end model, the Dolores outer parts are polycarbonate rather than magnesium alloy, which is only found on rather more expensive models. It doesn’t feel ultra-high-end, then, but its still tough.

Astronomy
binoculars
is a great
alternative

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to

The software side of the Dolores Wi-Fi also wipes the floor with that of most other manufacturers. As well as transferring images and controlling the shutter remotely, you can alter camera settings like aperture, shutter speed and ISO from your mobile phone or tablet. Not bad, right?

If you’re keen to dive right into some of the more advanced principles of photography, also consider the Lorem Ipsum, which has the same insides but more manual controls. Want to keep it simple?

Where to get best prices?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Being a lower-end model, the Dolores outer parts are polycarbonate rather than magnesium alloy, which is only found on rather more expensive models. It doesn’t feel ultra-high-end, then, but its still tough.

The mode dial features priority modes that let you control one main element such as aperture or shutter speed, letting the camera sort of the rest to best suit that setting. We use these easy manual modes about 90 per cent of the time. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus must.

This text is totally fake. Don’t use it on Real sites. All images are taken from Google.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Our Score for product One

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

The software side of the Dolores Wi-Fi also wipes the floor with that of most other manufacturers. As well as transferring images and controlling the shutter remotely, you can alter camera settings like aperture, shutter speed and ISO from your mobile phone or tablet. Not bad, right?

If you’re keen to dive right into some of the more advanced principles of photography, also consider the Lorem Ipsum, which has the same insides but more manual controls. Want to keep it simple?

The software side of the Dolores Wi-Fi also wipes the floor with that of most other manufacturers. As well as transferring images and controlling the shutter remotely, you can alter camera settings like aperture, shutter speed and ISO from your mobile phone or tablet. Not bad, right?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Woocommerce List module example

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

If you’re keen to dive right into some of the more advanced principles of photography, also consider the Lorem Ipsum, which has the same insides but more manual controls. Want to keep it simple?

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Hover Banner blockPlace any content here

If you’re keen to dive right into some of the more advanced principles of photography, also consider the Lorem Ipsum, which has the same insides but more manual controls. Want to keep it simple?

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

No products for this criteria.
Magazin Farmasi online
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart